Selamat Hari Pekerja 1 Mei 2018 - Apa Plan Korang Hari Ni?

May 1, 2018
Hi semua,

Selain daripada post review, Fatina rasa lama sangat tak menulis dan berborak-borak diblog Fatina ni. Dengan cuaca yang baik hari ni, Fatina rasa nak menulis menggunakan bahasa ibunda kita diblog ni hari ni & menulis secara santai-santai je.

Tapi sebelum tu,

theinfinitywords


SELAMAT HARI BURUH / SELAMAT HARI PEKERJA
1 MEI 2018

Sejak-sejak dah dewasa, bekerja ni, nikmat bercuti tersangatlah harus digunakan sepenuhnya. Haa gitu. Yela, bekerja 8 jam sehari, balik rumah dah malam lepas tu makan, belek-belek social media kejap terus tidur, betul tak? Rutin seharian kan. Tapi apapun, marilah nikmati cuti kita hari ini!!

Jadi,

Apa rancangan korang semua hari ni? Lepak dekat rumah? Baca buku? Shopping? Apa jua aktiviti korang, semoga korang semua enjoy, okay!

Fatina plan nak lepak dekat rumah and sambung membaca lah kan. Ingat nak tengok wayang tapi memang full lah hari ni. Baru plan nak tengok Avengers tau! Korang dah tengok ke? Macam mana best tak??


theinfinitywords

Psstt: korang tau tak cerita 13 Jam A380 karya Evelyn Rose nak buat drama nanti? Dengar cerita Zul Arifin akan pegang watak jadi Syed Haydar!! okay serius excited sangat nak tunggu dramanya. Siapa lah agaknya yang akan pegang watak heroin dia kan? Marilah kita bersama menunggunya! Sebelum tu, Fatina nak baca balik lah novel 13 Jam A380 ni.

Panjang pulak bebelnya kan. Jadi, Fatina berhenti dulu nak membaca ni.

Enjoy your holiday! 🎆😘

10 comments:

Nurulatika Yunus said...

Happy holiday Fatina :)
sy just duduk2 d rumah saja tulis blog haha

Nurul Rasya said...

I'm not doing anything special. Wasting my time surfing the internet instead of writing lol.

suhailah hamid said...

Enjoy your holiday. Harini ciksue lepak di rumah je.

Hans said...

plan tidur jer
haha
http://www.hanshanis.com

Maisarah said...

mesti best drama 13 Jam A380 ni nanti.. tak sabar nak tengok

www.maisarahsidi.com

FatinaMudz@ The Infinity Words said...

hehe happy holiday too, Atika :)

FatinaMudz@ The Infinity Words said...

Procrastinating our time is what we always good at, right?

FatinaMudz@ The Infinity Words said...

Ciksue pun enjoy your time at home tau :)

FatinaMudz@ The Infinity Words said...

hahaha betul la tu cuti cuti ni syok tidur hehe

FatinaMudz@ The Infinity Words said...

betul betul! tak sabar nak tengok nanti :D

@theinfinity_words