Letters of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

May 2, 2018
Rasanya dah lama Fatina tak join giveaway kat blog ni. RIndu pulak hati nak join. Jadi harini Fatina nak join satu giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger Fatina iaitu Siqah. Menarik tau giveaway yang dianjurkan ni. Hadiahnya pun best best sangat.

Jadi, tunggu apa lagi, jom join giveaway ni kawan-kawan :)

theinfinitywords

Ini syarat-syarat untuk join:

1. Follow Blog Siqahiqa (follower gadget ada di page footer)
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
3. Follow Instagram @haqisfila dan @siqahiqa_
4. Copy banner dan buat satu entri bertajuk Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa(please backlink). 
5. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini.

Giveaway ni berlangsung dari 13 April hingga 13 Mei 2018

Haa mudahkan. Jangan lupa join juga ye dan selamat berjaya :D


14 comments:

  1. Selamat ber'giveaway!! ^^ and thanks a lot for visiting my blog =D

    ReplyDelete
  2. Yeayyy!! Thank you Fatina join giveaway Siqah. Good luck tau :)

    ReplyDelete
  3. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  5. Hai... CM singgah dari GA yang sama. gud luck ye :)
    | Blog cikmasland |

    ReplyDelete
  6. Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

    https://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html


    P/S: Cantiklah header awak Fatina.. =)

    ReplyDelete
  8. balas kunjungan fatina & follow sini. Goodluck tau :D

    ReplyDelete
  9. saya membalas kunjungn dari giveaway sama ! all the best of luck ~

    ReplyDelete
  10. hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
    https://www.cakapsinilah.com/

    ReplyDelete
  11. Singgah balas kunjungan Fatina :)
    Goodluck dan semoga berjaya ye..

    ReplyDelete
  12. Hana balas kunjungan!! ^^ thank you for visiting mine :D

    ReplyDelete

@theinfinity_words