Resepi: Sos Prego

May 31, 2016
May 31, 2016
13

Resepi: Sos Prego

Hi,






Kembali lagi ke rancangan memasak bersama Fatin. Eh? Okay over sungguh Fatin ni. hihi Okay lah sebenarnya Fatin nak kongsi resepi membuat Sos Preg…

Mari bergaya dengan Jeans Levi's!

2

Mari bergaya dengan Jeans Levi's!

Hi



Calling for the guys and girls!
Hari ni kita nak kongsi sesuatu yang menarik dengan korang semua. Gerenti korang suka gila lah! Sebelum itu, nak tan…

My Favourite Awesome Booktubers!!!

May 29, 2016
May 29, 2016
15

My Favourite Awesome Booktubers!!!

Hi






Hey, have you ever watch any Youtubers whom shared about Books? Doing book haul, sharing their favourite awesome books, recommended those fantastic…

Asrama by Muhammad Fatrim | Book Review

May 26, 2016
May 26, 2016
21

Asrama by Muhammad Fatrim | Book Review

Hi



Hari ni kita nak kongsi dengan korang satu lagi novel seram dari Fixi. Nak tau tentang apa? Jom, Fatin ulaskan sendikit :D


Bedroom Tour 2016

May 25, 2016
May 25, 2016
25

Bedroom Tour 2016

Hi


Every single day, I will be thinking of what post should I share with you to make my blog become interesting for my readers to read. So, today, I d…

Random: Can boy and girls be friends? Boleh ke jadi kawan ni?

May 23, 2016
May 23, 2016
12

Random: Can boy and girls be friends? Boleh ke jadi kawan ni?

Hi



Just got back from job interview just now. Really nervous and yet I'm not satisfied with myself, the way I have had answered in the interview. …

The Book of Tomorrow by Cecelia Ahern | Book Review

May 22, 2016
May 22, 2016
4

The Book of Tomorrow by Cecelia Ahern | Book Review

Hi


Welcome to another book review. Today, I would like to share with you, the book that I have been read more than..err..I don't how many times bu…

What's on my iPhone?!

May 20, 2016
May 20, 2016
20

What's on my iPhone?!

Hi



Tonight, I would like to share with you, What's on my Iphone? My iphone's applications might a little bit dull but hopefully it would still…

Pengalaman Zaman Universiti Fatin!

May 18, 2016
May 18, 2016
10

Pengalaman Zaman Universiti Fatin!

Hi,






Since, result UPU dah keluar ni, rasa macam nak kongsi lah pengalaman Fatin waktu belajar dekat Universiti dulu. Nak tau tak? Nak tak? Fatin nak c…

Food Review: Tryst's Cafe

Top 3 Favourite Korean Drama

May 15, 2016
May 15, 2016
26

Top 3 Favourite Korean Drama

Hi



Welcome back to my another 3 favourite Korean Drama. Well, yeah I am a big fan of korean drama ever since Autumn in My Heart. That's my first K…

Beauty Review: Cosmoderm BB Cream

4

Beauty Review: Cosmoderm BB Cream

Hi,


Tadaaaa! I want to review this new product that I bought recently. Come, let's check it out!

Kacau by Ariff Adly | Book Review

May 14, 2016
May 14, 2016
13

Kacau by Ariff Adly | Book Review

HI,




Hari ni nak buat review buku Fixi pulak lah. Fatin ni pun suka baca buku fixi ni. Tapi buku Fixi Fatin tak banyak lagi lah. Sedih betul, tak pe ku…

Resepi: Asam Pedas Daging/Tulang

May 12, 2016
May 12, 2016
18

Resepi: Asam Pedas Daging/Tulang

Hi!




Hari ini Fatin nak kongsi dengan korang semua Resepi: Asam Pedas Daging campur Tulang. Favourite iols ni tau. Tapi sorry Fatin tak sempat nak ambi…

AIR ASIA BLOGGERS' COMMUNITY

May 11, 2016

Fashion 101: Outfit of the Day

May 10, 2016
May 10, 2016
9

Fashion 101: Outfit of the Day

HI



Tips: Cara Penjagaan Memakai Braces

15

Tips: Cara Penjagaan Memakai Braces

Hi!



Wah, akhirnya dapat juga berblog hari ni, selepas busy buat macam-macam kerja tadi. Okay, sekarang ini kita nak share dengan korang semua tentang …

Beauty Product That I Love the Most

May 7, 2016
May 7, 2016
10

Beauty Product That I Love the Most

Hi!



Top 5 Favourite Movie Trilogy/Series

May 6, 2016
May 6, 2016
12

Top 5 Favourite Movie Trilogy/Series

Hi!



Morning Routine

May 4, 2016
May 4, 2016
2

Morning Routine

Hi



Bibir Kering yang Teramat?!

May 3, 2016
May 3, 2016
2

Bibir Kering yang Teramat?!

Hi!


*Google Images je*

Kos Retail Management? Apa tu?

May 2, 2016
May 2, 2016
0

Kos Retail Management? Apa tu?

Hi,


Top 5 My Favourite Korean Variety Shows

10

Top 5 My Favourite Korean Variety Shows

HI!



Banyak pulak post pasal K-pop dalam blog kita kali ni kan? Maaf lah, sekarang ni bila dah bekerja ni stress tinggi yang amat, jadi tengok Korean d…

SHINHWA!

May 1, 2016
May 1, 2016
6

SHINHWA!

HI!


Hashtag Shinhwa. Hashtag Fan Girl. Hashtag I love them very much.
Have you ever heard about SHINHWA? If you do, please leave your comment down belo…

@instagram