Cara Memilih Sunglasses yang Bersesuaian dengan Muka

April 29, 2016

Hi Everyone!


cara memilih sunglasses


Korang ada masalah tak bila memilih the perfect sunglasses? Ke kita je yang selalu bermasalah dalam memilih sunglasses ni? Since, kita yang memang pakai cermin mata pun sentiasa bermasalah jugalah dalam nak pilih cermin mata sesuai untuk muka kita. Selalunya kan, kita pakai hentam je pilih, nampak cermin mata tuh cantik untuk kita pakai, terus je ambil tanpa fikir apa-apa. Lepastu bila kita pakai ada pulak yang tegur kita, "tak sesuai lah cermin mata ni dengan kau!." Banyak kali juga terjadi begitu. Macam tuh juga bila kita pilih Sunglasses, asalkan bentuk cantik terus ambil. Tapi tuhlah orang-orang ada juga yang suka tegur kata itu ini. Sedih jugalah hati. :(



Hah, ni dia semalam, waktu sibuk scroll Twitter kita, ternampaklah orang retweet tentang Cara nak pilih Sunglasses yang sesuai dengan kita.

cara memilih sunglasses

Bila tengok gambar ni, baru macam, "oh, cermin mata macam tuh ke yang sesuai dengan kita". Sabar jelah kan. Lepas ni bolehlah pilih cermin mata yang sesuai dengan muka kita! Yay! Tapi kalau cermin mata tuh cantik, ambil jelah kan, peduli apa kan orang cakap, yedak? Kita yang pakai, kita yang suka, betul tak? hehe :)


Love,
FatinaMdzfr

Post a Comment

Latest Instagrams

© The Infinity Words. Design by FCD.