A quick update

December 11, 2013

Assalamualaikum,




Hai para bloggers semua, maaf sebab lama tak update asyik update dengan join giveaway je kan? hehe seronok sebenarnya join tuh tau dapat tambah ramai kenalan, seronok sangat :') Alhamdulillah, salam ukhuwah semua :) 

Sebenarnya Fatin tak dan nak update cerita pasal hari-hari Fatin sebab sekarang ni tengah kejar masa untuk siapkan thesis Fatin chapter 4 & chapter 5 iaitu Findings and Conclusion. Rasa macam sudah tak cukup masa je. Yela, minggu ni hari Jumaat bersamaan 13 December 2013, Fatin dah habis praktikal! Alhamdulillah, syukur :) Tapi sekarang Fatin dah tahap gelabah tak ingat punya bila ada kawan Fatin dah siap thesis dia. fuhh jeles kot dan lagi buat hati ni membuak-buak nak siapkan jugak. hehe Okay lah itu je rasanya nak cerita sebab nak sambung buat thesis ni. Doakan Fatin dapat siapkan thesis ni tau hehe :) Thank you in advance hehe


Oh by the way, Fatin nak bagitahu Fatin baru active kan balik instagram Fatin, iaitu Milky Berry Store ni tapi maybe active betul-betul bulan satu kot. InsyaAllah, kita tengok macam mana eh. Dah lama tak buka instagram tuh sebenarnya sebab tak ada masa lah. sibuk sangat :( sudi sudi lah follow instagram kita tuh :)


Love,
FatinaMdzfr

6 comments

  1. Selamat berblog kak fatin :D Semoga berjaya menyiapkan thesis dengan jayanya :D Go go go Allahhuakbar !

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Hamizah :) insyaAllah. amiin ya rabb :)

      Delete
  2. wahh. kat uitm amek course apa? tahun last bila? sure nak grad dah ni.. jeless -.-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite amik business administration in retail management. semester ni semester last dah awk :) hehehe insyaAllah thn dpn grad :) jgn jeles2 hehe bile awk hbs?

      Delete

Latest Instagrams

© The Infinity Words. Design by FCD.