A quick update

December 11, 2013
December 11, 2013
6

A quick update

Assalamualaikum,




Hai para bloggers semua, maaf sebab lama tak update asyik update dengan join giveaway je kan? hehe seronok sebenarnya join tuh tau d…

Tips menghilangkan senggugut

December 2, 2013
December 2, 2013
6

Tips menghilangkan senggugut

Assalamualaikum,



Hari ni Fatin nak kongsi dengan kawan-kawan semua tentang senggugut dan tips menghadapi senggugut ni macam mana nak kurangkannya. Git…

Resepi: Nasi Minyak

November 24, 2013
November 24, 2013
0

Resepi: Nasi Minyak

Assalamualaikum dan hai semua,


Harini sebenarnya hari jadi adik Fatin yang bongsu yang ke-dua belas tahun. Selamat hari jadi Baby, kakak sayang sangat…

Dunia Praktikal Episode 2

0

Dunia Praktikal Episode 2

Assalamualaikum dan hai semua,





Ingat tak harituh kita punya entri tentang Dunia praktikal episode 1? Kalau tak baca lagi, boleh klik kat situ. So, ha…

Dunia Univeristi dan sedikit info tentangnya

November 13, 2013
November 13, 2013
0

Dunia Univeristi dan sedikit info tentangnya

Assalamualaikum dan hai semua,

Hari ni kita nak celoteh sikit pasal kehidupan kita di UiTM selama 4 tahun setengah. Kenapa 4 tahun setengah je? Sebena…

Dunia praktikal episode 1

November 7, 2013
November 7, 2013
0

Dunia praktikal episode 1

Assalamualaikum dan hai semua,

Okay hari ini saya nak kongsi dengan korang korang semua tentang kehidupan saya yang sekarang yang sedang menjalani pra…

@instagram